Chainz Fest 2024 alguseni on jäänud vähem kui nädal!

Chainz Fest 2024, üks suve oodatuimaid hip-hop sündmusi, algab juba sellel nädalal!

20. juulil toimub Raplas, Kultuuriklubi BAASi hoovis, festival, mis toob kokku nii kohalikke talente kui ka Eesti hip-hop tipptegijaid, pakkudes unustamatut muusikaelamust ja meelelahutust kogu päevaks.

Chainz Festi laval astuvad üles tuntud nimed nagu Arop, KiROT, SVNDRA ja mitmed teised artistid, kes on tuntud oma energiliste ja kaasahaaravate esinemiste poolest. Lisaks pakub festival noortele artistidele ainulaadset võimalust esineda samal laval koos oma iidolitega, viies oma karjääri järgmisele tasemele.

Festivali programm ei piirdu ainult muusikaga. Külastajad saavad nautida hip-hop tantsushow'd, live graffity kunsti, hip-hop galeriid ning osaleda erinevates tegevustes. Festivalil saab mõnusat tänavatoitu, loopida korvpalli, sõita Hoog tõuksiga ning stuudiotelgis testida parimaid kõrvaklappe.
"Chainz Fest 2024 eesmärk on tuua kokku noored muusikasõbrad ja kohalikud kogukonna liikmed, pakkudes neile meeldejäävat ja inspireerivat päeva täis muusikat ja kultuuri," ütles festivali peakorraldaja Marko Kaldma. "Ootame kõiki muusikasõpru Raplasse, et koos nautida suurepärast hip-hop festivali."

Ära lase võimalusel mööda minna ja tule osa saama sellest ainulaadsest muusikaelamusest! Piletid on endiselt saadaval Chainz Festi kodulehel ja kohapeal.

Lisainfo ja piletid:
Koduleht: https://fest.chainz.ee/
Facebook: https://www.facebook.com/Aheldatud
YouTube: https://www.youtube.com/@aheldatud

Kontakt: Marko Kaldma
Chainz Fest peakorraldaja